Referanser

 

”Vi slet veldig med Isabel som sov og spiste dårlig. Maten Pernille har nå en veldig god appetitt og sover kjempegodt”.
Julie Ellneby


”Fantastisk med rutiner, Pernilles hjelp har gjort hverdagen utrolig mye enklere. Siden Pernille var hos oss, har Axel sovet fra kl 1900. Med ett barn på 3 år og en nyfødt var det utrolig verdifullt å få rutiner tidlig på plass, Axel er rolig og fornøyd, og mor og far sover godt om natten, tusen takk! Vi hadde Pernille på besøk da Axel var 5 uker gammel, vi er veldig glade for hjelp med rutinene og for fin oppfølging. Det ble en helt ny hverdag for hele familien! Ikke minst er det utrolig deilig og ha kveldene for seg selv i ro og fred. Dessuten er det mye enklere med tanke på barnevakter når man har faste tider og forholde seg til.”
Camilla og Peder Simonsen


”Jeg trodde jeg viste det meste om soving og rutiner etter å ha fått to barn…men etter å ha fått hjelp av Pernille med tredjemann oppdaget jeg at det var mye jeg ikke viste. I dag har hele familien god nytte av at den minste sover til faste tider. Dagen blir mer forutsigbar og det er lettere og planlegge. Tusen takk. Vi gleder oss til neste besøk med første introduksjon av mat”
Kristin og Thomas Cock


”Pernille kom hjem til meg da min datter Hanna var ca 5 måneder. Etter en uke med faste rutiner og egen matplan tilpasset Hanna sov hun fra 1900 til 0700. I tillegg ble hun introdusert til mange nye smaker av økologisk, sunn og god, hjemmelaget mat. Vi er kjempe fornøyde og kan anbefale alle og ta kontakt med Pernille. Det er vanskelig og finne tid og motivasjon til og fullføre ett stor sett hjemmelaget kosthold. Pernille ordner dette og man har verdens beste samvittighet som mamma og pappa!”
Hege og Lars Ringdal


”Vi ønsket tidlig å etablere gode rutiner, søvn- og matvaner for vår datter Elise. Som foreldre for første gang blir man gjerne overøst med ulike råd fra alle kanter, og det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal forholde seg til alt man hører og leser. Pernille ga oss trygge, klare råd og individuell veiledning underveis, og var en god støtte både for å få rutiner på plass og etterhvert som Elise vokste. Elise har sovnet kl 19 fra hun var tre måneder, og fem måneder gammel sov hun godt gjennom natten. Godt for henne og godt for oss som foreldre som fikk kvelden og natten tilbake! Introduksjon av fast føde har gått som en lek – med fryseren full av økologiske moser og annen mat etterhvert, har det gjort tilvenningen enkel og morsom. Elise spiser nå store posjoner, koser seg ved matbordet og smaker på alt hun får servert.”
Ina og Nicolai Heidenreich


Vi, Arne og Line Meidell, fikk vår andre datter Lucie Marie Meidell 25. oktober 2008. Etter å ha hatt kolikk på vårt første barn, Cornelia 4 år, var vi redde for at hennes søster også skulle få kolikk. Lille Lucie viste seg også å være mye urolig og hadde mange gråtetokter på ettermiddagen kvelden. Gråtingen forverret seg etter jeg ammet henne hyppigere ettersom ukene gikk og hun ville ha mer morsmelk. Da Lucie var ca 5 uker tok jeg kontakt med PW, for å få ryddet opp i problemene og magesmertene til L. Etter 3 dager med P’s program, sov L hele natten kun avbrutt av en flaske klokken 22.00 på kvelden. Hun sov til kl. 07.00. Fantastisk. Vi fulgte spiseplanen og soveplanen som Harmonisk hadde tilrettelagt og det fungerer fortsatt helt utmerket.

I de påfølgende månedene fra Lucie var 4 måneder kom P hjem til oss med skreddersydde mat/ernærinsplaner til Lucie. Dette bidro til at vi unngikk sult, overspising og fulgte en matplan som gjorde at Lucie var fornøyd døgnet rundt. Ikke minst gjorde dette det enkelt for alle rundt, også pappa, når vi visste når det skulle spise og soves.

Fast føde ble introdusert i små porsjoner, med ulike smaker og riktige næringsstoffer til voksende babyer. Gradvis tilvenning i kontrollert tempo, gjorde at vi fikk testet hva Lucie tålte og at hun ble kjent med de nye smakene. Etter tilvenningen var det en enkel sak å servere Lucie de første lunsj og tea-måltidene når disse stod for tur. P kom hjem og fylte opp fryseren med masse, sunn og god barnemat. For eksempel ørret med grønnsaker og pasta, kylling med urter og grønnsaker, lammegryte med kålrot og gulrøtter, minestronesuppe, gulrotsuppe og grønnsakspasta osv. osv. Lucie elsket maten og spiste fornøyelig stort sett bestandig. Appetitten ble kun hemmet når tennene meldte sin ankomst, ellers har hun alltid vært lett å mate og glad i å spise. Jeg lager fortsatt mat til Lucie i dag, basert på alle P sine oppskrifter og gode råd. Det er super greit å ha ferdig mat til Lucie i fryseren, fordi hun spiser litt før oss andre. Ikke minst vet jeg at hun får i seg det hun trenger og at hun liker maten.

Jeg vil avslutte med å si at jeg også syntes det var befriende og svært hjelpsomt å ha noen jeg kunne spørre når Lucie var urolig eller rutinene ikke fungerte optimalt. Selv om man som mamma vet best, er det nødvendigvis ikke alltid det som fungerer i øyeblikket. Da er det godt å få en ”second opinion” og ikke minst trygge, gode og profesjonelle råd fra en ekspert!

Tusen takk Pernille.

Line og Arne Meidel