6-9 måneder

Innføring av animalske proteiner

Mother-feeding-her-baby-182922928_3867x2578.jpeg
 

Mellom 6 og 7 måneders alderen har babyene brukt opp mesteparten av jernlagrene de ble utstyrt med fra fødselen. Det er derfor viktig at vi nå introduserer animalske proteiner (kjøtt og kylling), i tillegg til mer frukt og grønt.


Pakke 3 inkluderer:

Informasjonssamtale med foreldre og et informasjonshefte med relevant informasjon.

Handleliste som er tilpasset maten vi skal lage hjemme hos foreldrene.

Informasjon om hva slags utstyr foreldrene må ha hjemme for at møtet skal bli mest mulig vellykket og effektivt. Foreldre må handle før jeg kommer.

Det er mulig at jeg handler alle varer på deres vegne. Ekstra kostnader og faktiske utlegg vil komme i tillegg i prisen.

Oppskrift på en grønnsakskraft som foreldrene må lage kvelden før jeg kommer. Denne bruker vi i noen av rettene for å myke opp. Kraften er full av næring og smak.

Ca 3 timers hjemmebesøk. Vi lager mange spennende retter tilpasset babyen. For eksempel supper, kyllingrett, kjøttrett og grønnsakspasta. Maten lager vi i porsjoner og den varer opp til 2 måneder. Litt avhengig av hvor mye babyglass og lignende foreldrene velger å gi i tillegg. Det er viktig at babyene vender seg til babyglass i tillegg til den hjemmelagede maten. Noen ganger er det bra å bare gi babyglass. Dager på farten og ferier er gode eksempler på dette.

Tilrettelagt plan for babyen. I tillegg til matrutiner, står det også beskrevet hvor mye søvn som er anbefalt på dagtid og når.

Informasjonshefte om fordeler med rutiner og generelle tips tilpasset alderen.

Kjøregodtgjørelse (innen Oslo – utenfor Oslo avtales nærmere).

Oppfølging (se pris under).


Pris pakke 3: 3 600 kroner (inkludert alt som er nevnt ovenfor).

Pris oppfølging utover overnevnte: 900 kroner for 50 minutter.

Pris for handling: Kun mat, 500 kroner. For alt utstyr, 500 kroner. Kvittering for råvarer og utstyr legges ved og jeg legger ut.