0-4 mnd

Innføring av fast føde

baby-186834817_4288x2848.jpeg
 

Denne pakken er beregnet for mødre som nylig har født, eller så tidlig som mulig etter fødsel. Det å bli mamma for første, andre eller tredje gang kan være tøft. Personlig syntes jeg at dagens tilbud til nybakte foreldre er for dårlig. Harmonisk er stiftet nettopp av denne grunn. Nyfødt pakken inneholder informasjon jeg selv savnet da jeg var nybakt mor, samt erfaringer og problemløsninger jeg har samlet fra mange andre foreldre i samme situasjon.

De fleste av oss ønsker og har behov for struktur i hverdagen. Jeg har stor tro på at babyer ikke er født med en rytme, men er veldig villige til å lære. På lik linje med oss, søker babyer tryggheten og det forutsigbare ved faste rutiner og struktur.

Det er en uendelig tilgang på informasjon til mødre og fedre i form av Internett, helse stasjonen og utallige bøker. Alle gir forskjellige råd. Noe som igjen kan føre til frustrasjon og usikkerhet. Jeg syntes det er viktig at mamma og pappa kan føle seg trygge på at jeg har lest mange baby bøker, mammablader, Internett og har en god erfaring med babyer. Jeg har plukket ut det jeg synes fungerer best for et gjennomsnitts spedbarn og baserer meg på det. Teoriene jeg tar utgangspunkt i er grundig dokumentert og testet i praksis.


Pakke 1 inkluderer:

Innledende samtale over telefon. Generell informasjon om Harmonisk, meg selv og mitt tilbud til dere som nybakte foreldre.

Hjemmebesøk, ca 2 timer.

Gjennomgang av dagens situasjon for foreldrene og babyen.

Hva er målet og hva ønsker dere å oppnå.

Veiledning i forhold til søvn og rutiner. Gjennomgang av fordelene ved å etablere gode rutiner på et tidlig stadium.

Utarbeidelse av en konkret plan tilpasset babyen. Nøye beskrivelse av amme- og sove rutiner foreldre kan jobbe mot.

Informasjonshefte med tips og råd om rutiner i forbindelse med mat, søvn og utvikling i denne fasen.

Tips til ammende mødre (fokus på ernæring).

Oppfølging (en telefonsms eller e-mail for å følge opp etter en ukes tid).

Tegn du kan se etter om din baby er klar for fast føde. Denne informasjonen følger med i nyfødtpakken for å forberede mammaer på neste gang jeg eventuelt kommer på hjemmebesøk for å hjelpe dem med å lage mat.

Kjøregodtgjørelse (innenfor Oslo – utenfor Oslo avtales nærmere).


Pris nyfødtpakken: 2 500 kroner.

I tillegg kan man kjøpe oppfølgingspakke. Denne inkluderer månedlig skriftlig informasjon med oppdaterte rutiner og tips frem til 5 måneders alder. I tillegg kan foreldre kontakte meg med spørsmål og rådføring i perioden.

Pris oppfølgingspakken: 1 000 kroner i tillegg til ordinær pris på nyfødtpakken.